Kiertotalousakatemian logo

Experttjänster

Framtiden är cirkulär.

Högskolorna erbjuder ett brett utbud av tjänster för att stöda företagen. I pågående regionala utvecklingsprojekt stöder högskoleexperter företagsutveckling och arbetar direkt med företagen. Högskolorna har sina egna prioriteringar och specialområden enligt sina utbildningsområden. Högskolorna samarbetar också med varandra genom olika gemensamma projekt. Om du vill utveckla din verksamhet inom cirkulär ekonomi tillsammans med en högskola kan du kontakta högskolan direkt. Du kan också hitta nya partner i högskolenätverk.

Förutom forskning, utveckling och innovation har högskolorna också kunskap, utrustning och anläggningar för att utveckla och validera produkter för företag. För sådana behov av tjänster är det alltid värt att kontakta de personer och experter som samordnar högskolans verksamhet.

Studerandesamarbete med företag tar sig många olika uttryck. Det handlar bland annat om praktik, examensarbeten, hackatons, workshops och andra samarbetsaktiviteter. Högskolorna har en rad tjänster som kan utnyttja studerandes tankar, idéer och färdigheter. Forsknings-, utvecklings- och innovationsverksamhet bedrivs enligt olika teman. För sådana servicebehov lönar det sig alltid att vända sig till de personer och experter som samordnar högskolornas verksamhet.

Behöver du hjälp? Kontakta oss så hjälper vi till.

Experttjänster​ från högskolor

Palvelun nimiPalvelun tarjoajaSaatavuusPalvelun laatuPalvelun hintaLinkki lisätietoihin
Future FactoryJamkValtakunnallinenToimeksianto/opintojaksoyhteistyöMaksuton Tutustu palveluun
BioPaavoJamkValtakunnallinenInnovaatiokilpailuMaksuton Tutustu palveluun
Uusien innovaatioiden testausJamkKeski-SuomiToimeksiantoSopimuksen mukaan Tutustu palveluun

Labs och Hubbar

Utöver forsknings-, utvecklings- och innovationsaktiviteter, det vill säga FoU-aktiviteter, erbjuder lärosätenas nav och labb även kunskap, utrustning och nästan obegränsade möjligheter att demonstrera, utveckla och verifiera företags produkter. När det gäller sådana servicebehov är det alltid lämpligt att vända sig till de personer och experter som samordnar universitetets verksamhet.

Studentsamarbete

Universiteten genomför studentsamarbete med företag i många olika former. Dessa inkluderar till exempel praktik, praktiskt arbete, examensarbeten, hackathon, workshops och andra samarbetsaktiviteter. Universiteten har olika tjänster där det är möjligt att ta tillvara elevernas tankar, idéer och färdigheter. Forsknings-, utvecklings- och innovationsaktiviteter bedrivs enligt olika teman. När det gäller sådana servicebehov är det alltid lämpligt att vända sig till de personer och experter som samordnar universitetets verksamhet.

Följ oss på

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu - Kiertotalousakatemia
Novia ammattikorkeakoulu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.