Kiertotalousakatemian logo

Asiantuntijapalvelut

Koska tulevaisuus on kiertoa

Korkeakoulut tarjoavat moninaisia palveluita yritysten tueksi. Käynnissä olevissa aluekehittämisprojekteissa korkeakoulujen asiantuntijat tukevat liiketoiminnan kehittämistä ja tekevät yhteistyötä suoraan yritysten kanssa. Kaikissa korkeakouluissa on omat painotuksensa ja erityisosaamisalueensa koulutusalojen mukaan. 

Korkeakoulut tekevät yhteistyötä keskenään erilaisten yhteisprojektien kautta. Voit olla suoraan yhteydessä korkeakouluun, jos haluat kehittää kiertotaloustoimintaasi yhdessä jonkin tietyn korkeakoulun kanssa. Korkeakoulujen verkostoista voit myös löytää uusia kumppaneita. 

Korkeakoulut tarjoavat monipuolisesti erilaisia palveluita aina asiantuntijuudesta vastuullisuuskoulutuksiin, liiketoiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen, palvelumuotoiluun, erilaisiin analyyseihin ja tutkimuksiin sekä henkilökohtaiseen yrityssparraukseen. 

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä, niin me autamme.

Palvelun nimiPalvelun tarjoajaSaatavuusPalvelun laatuPalvelun hintaLinkki lisätietoihin
Future FactoryJamkValtakunnallinenToimeksianto/opintojaksoyhteistyöMaksuton Tutustu palveluun
BioPaavoJamkValtakunnallinenInnovaatiokilpailuMaksuton Tutustu palveluun
Uusien innovaatioiden testausJamkKeski-SuomiToimeksiantoSopimuksen mukaan Tutustu palveluun

Tutustu palveluihimme

Labit ja hubit

Korkeakoulujen hubeista ja labeista löytyy osaamista, laitteistoja ja lähes rajattomasti mahdollisuuksia yritysten tuotteiden demoiluun, kehittämiseen ja todentamiseen. Tällaisten palvelutarpeiden suhteen kannattaa aina lähestyä korkeakoulun toimintoja koordinoivia henkilöitä ja asiantuntijoita.

Opiskelijayhteistyö

Korkeakoulut toteuttavat opiskelijayhteistyötä yritysten kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi työharjoittelut, harjoitus- ja opinnäytetyöt, hackathonit ja työpajat. Palvelutarpeiden suhteen kannattaa lähestyä korkeakoulun toimintoja koordinoivia henkilöitä ja asiantuntijoita.

Kiertotalousakatemia tukee yrityksiä vihreässä siirtymässä.

Seuraa somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu - Kiertotalousakatemia
Novia ammattikorkeakoulu