Hoppa till innehåll

BIOSYMBIOSIS-seminaari 24.-25.5.2022

Kaksipäiväinen, hybridimuotoinen BIOSYMBIOSIS-designseminaari tuo keskusteluun biolähtöisen suunnittelun kotimaiset sekä kansainväliset huippunimet. Erityisesti seminaarin toinen päivä 25.5.2022 tarjoaa kiertotalouden innovaatioista kiinnostuneille mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. Business Finlandin Bio and Circular Finland -ohjelman päällikkö Outi Suomelta ja materiaalien uusiokäyttöä tutkivan CIRCWASTE -hankkeen projektipäällikkö Jenni Lemettiseltä. Päivän aikana tuodaan esiin myös bio-innovativiisia yrityksiä, kuten Solar Foods, Sulapac Ltd, Spinnova Oyj ja Betolar Oyj.

Jos sinua kiinnostavat biomateriaalit, kiertotalouden innovaatiot ja tulevaisuuden mahdollisuudet kestävän designin saralla, niin tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu seminaariin Alvar Aalto -säätiön nettisivuilla Alvar Aalto -designseminaari 2022 – Alvar Aalto Foundation | Alvar Aalto -säätiö

Tapahtuma on kaikille avoin, poikkeuksellisesti pääsymaksuton hybridiseminaari. Pandemiatilanteen salliessa tapahtuma oheisohjelmineen järjestetään paitsi virtuaalisesti myös live-yleisölle. Seminaarin esityskieli on englanti. Seminaari kokoaa yhteen globaalin muotoilu- ja suunnitteluyhteisön, ammattilaiset, tutkijat, opiskelijat – sekä kaikki innovatiivisesta, ratkaisukeskeisestä muotoilusta ja tutkimuksesta kiinnostuneet.