Kiertotalousakatemian logo

KÄYTTÖEHDOT

Koska tulevaisuus on kiertoa

Kiertotalousakatemia -verkkopalvelun käyttöehdot 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ylläpitämiin, osoitteessa www.kiertotalousakatemia.fi sijaitseviin internetsivuihin (jäljempänä “Sivut”) sovelletaan näitä käyttöehtoja. Sivulla vierailevan käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) tulee noudattaa näitä ehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli Käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja. 

Sivuilla julkaistusta aineistosta vastaa aineiston toimittanut kiertotalousakatemiaverkoston jäsen. Materiaalit ovat Creative Commons -lisenssillä julkaistuja sisältöjä ja siten ne ovat kaikkien vapaasti käytettävissä. Haaga-Helia ei vastaa julkaistujen aineistojen oikeellisuudesta ja aineistojen hyödyntäminen on aina Käyttäjän omalla vastuulla. 

Kiertototalousakatemia.fi-verkkopalvelun Sivut toimitetaan sellaisena kuin ne ovat. Haaga-Helia ei takaa sitä, että Sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. Haaga-Helia ei anna mitään takuuta Sivujen saatavuudesta, oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai sisällöstä eikä sisällön soveltumisesta johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Haaga-Helia ei siten vastaa tarjotun verkkopalvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuluista tai menetyksistä. Haaga-Helia ja muut sisällöntuottajat pidättävät itselleen oikeuden tehdä Sivuille muutoksia tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. 

Käyttäjällä voi olla Sivujen kautta pääsy muiden tiedontuottajien ja palveluntarjoajien vastuulla oleviin sivuihin, palveluihin tai sisältöön, jonka käyttäminen saattaa edellyttää erillisten käyttöehtojen tai sopimusten hyväksymistä. Haaga-Helia ei ota minkäänlaista vastuuta niiden sivujen/Sivujen sisällöstä, joihin on linkkiyhteys kiertotalousakatemia.fi-sivujen kautta. 

Haaga-Helia pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja. 

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Käyttöehtoihin tai Kiertotalousakatemia.fi-verkkopalveluun liittyvät mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. 

Kiertotalousakatemia tukee yrityksiä vihreässä siirtymässä.

Seuraa somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu - Kiertotalousakatemia
Novia ammattikorkeakoulu