Kiertotalousakatemian logo

Novia ammattikorkeakoulu

Koska tulevaisuus on kiertoa

Novia on työelämälähtöinen ja kansainvälinen korkeakoulu, joka tukee kestävää yhteiskunnallista kehitystä, osaamisen saatavuutta ja palvelua ruotsiksi. Novia pyrkii vahvistamaan Suomen yhteyksiä pohjoismaiseen kulttuuriseen yhteisöön sekä edistämään pohjoismaista yhteistyötä työ- ja elinkeinoelämässä. Vahvuusalueitamme ovat kestävät ratkaisut, luova ilmaisu, yrittäjyys ja hyvinvointisuunnittelu​.

Novian vahvuudet kiertotaloudessa ovat

  • Muutoksenjohtaminen
  • Kiertotalouden liiketoimintamallit
  • Yrittäjyys
  • Triple Helix

    Huomioithan, että palvelumme ovat ruotsiksi tai englanniksi.

Kiertotalous Hackathon

Hackathon on tapahtuma, jossa opiskelijat ja yritykset kokoontuvat yhdessä ratkaisemaan yhtä tai useampaa erilaista ongelmaa yhteistyössä. Sana “hackathon” on yhdistelmä sanoista “hack” ja marathon”, mikä kuvastaa hyvin tapahtuman luonnetta. Hackathon keskittyy yleensä uusien ideoiden tutkimiseen, ja itse tapahtuma on intensiivinen rajoitetun ajanjakson ajan. Hackathon voi kestää eri pituisia aikoja (24 tuntia, 2 päivää, viikonloppu) ja sillä on selkeä tavoite: ratkaista tietyn tyyppinen ongelma: https://www.novia.fi/framtidshub/gronomstallning/.

Tookig: Johtaminen epävarmuudessa

Tookig on Drivhusets johtamismenetelmä, joka on suunniteltu innovaatio- ja kehitysprosesseihin, joissa valitsemme kokeilemattomia polkuja ja tähtäämme uusiin, tähän mennessä tuntemattomiin ratkaisuihin. Kun epävarmuus kasvaa, ihmiset, mukaan lukien johtajat, reagoivat vaistomaisesti yrittämällä luoda kontrollia ja perustaa selkeitä ennustettavia, tunnettuja ja lineaarisia prosesseja. Lyhyesti sanottuna johdamme ihmisiä kuin prosessi olisi ennustettavissa, vaikka se ei olekaan: https://www.novia.fi/framtidshub/ledarskap-och-forandring

 

Novia Y

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä, niin me autamme.

Kiertotalousakatemia tukee yrityksiä vihreässä siirtymässä.

Seuraa somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu - Kiertotalousakatemia
Novia ammattikorkeakoulu