Kiertotalousakatemian logo

KORKEAKOULUT

Koska tulevaisuus on kiertoa

Kiertotalousakatemian korkeakoulut

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu avaa ovet työelämään. Koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita. Tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme on liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismikoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.
Jamk on luova uuden sukupolven korkeakoulu. Kehitämme ja vahvistamme oppimista, osaamista ja kilpailukykyä yhdessä kumppaneiden ja yhteistyöverkostojen kanssa kotimaassa sekä kansainvälisesti. Vahvuusalat ovat kasvavia ja kansallisella tavalla sekä osin kansainvälisellä tasolla tunnettuja. Jokaisella vahvuusalalla on merkittävä koulutustehtävä.
Novia är studerande- och arbetslivsnära entreprenörsmässig högskola med en särskild uppgift att aktivt delta i det tvåspråkiga Finlands kompetensförsörjning och hållbara samhällsutveckling. Vi främjar utvecklande av cirkulära affärsmodeller samt hållbart entreprenörskap genom att skapa olika nätverk och hållbara, på intelligenta system baserade tekniska lösningar.
Kiertotalousakatemia tukee yrityksiä vihreässä siirtymässä.

Seuraa somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu - Kiertotalousakatemia
Novia ammattikorkeakoulu