Kiertotalousakatemian logo

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Koska tulevaisuus on kiertoa

Me Jamkissa koulutamme vastuullisia asiantuntijoita työelämän eri tarpeisiin. Kehitämme kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa yhdessä yritysten kanssa. Jamkin vahvuuksia ovat biotalous ja älymaatalous, kyberturvallisuus, hyvinvointi, uudistuva oppiminen ja uudistava johtaminen sekä peliteknologiat ja e-urheilu. 

Jyväskylän ammattikorkeakoulun kuusi vahvuusalaa – automaatio ja robotiikka, biotalous, matkailu, monialainen kuntoutus, sovellettu kyberturvallisuus ja uudistuva oppiminen vahvistavat yksilöiden ja yritysten osaamista tutkintokoulutusten, jatkuvan oppimisen, TKI-toiminnan ja asiantuntijapalvelujen muodossa. 

Keski-Suomen suurimpiin osaamiskeskittymiin kuuluen Jamk tarjoaa myös monialaista johtamisen asiantuntemusta, peliteknologioihin ja e-urheiluun liittyvää osaamisen kehittämistä sekä urheilu-, liikunta- ja elämysliiketoiminnan tutkimus- ja kehittämispalveluita Kiertotalouden, kestävyyden ja vastuullisuuden teemat kietoutuvat kaikkiin koulutusaloihimme.

Tutkinto- ja jatkuvan oppimisen koulutusta tarjotaan ICT-, kulttuuri-, liiketalous-, tekniikan, luonnonvara-, matkailu ja ravitsemus- sekä sosiaali- ja terveysalalla sekä ammatillisessa opettajakorkeakoulutuksessa. Vahvuus- ja koulutusaloihin liittyvät tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopalvelut vahvistavat vaikuttavalla tavalla elinkeinoelämää:

Jamk on TKI-projektivolyymiltaan Suomen ammattikorkeakoulujen kärkikolmikossa.  Jamkin kestävyysosaamisen huippuesimerkkeihin lukeutuu yrityskiihdyttämö BioBoosters by Jamk, joka kohtauttaa biotalouden veturiyritykset, pk-yritykset, start-upit sekä kehittäjät ja tutkijat.

Yksi BioBoostersin vaikuttavimmista palveluista on hackathon eli innovaatiokilpailu, jossa etsitään ratkaisuja ja yhteistyökumppaneita toimeksiantajayritysten kestävyyshaasteisiin.

Future Factory puolestaan tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää opiskelijoiden luovuutta ja osaamista, kun he etsivät kestäviä ratkaisuja todellisiin työelämän haasteisiin. 

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä, niin me autamme.

Kiertotalousakatemia tukee yrityksiä vihreässä siirtymässä.

Seuraa somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu - Kiertotalousakatemia
Novia ammattikorkeakoulu